selective mutism

Video – Foreningen for Selektiv Mutisme

Jeg skriver oftest bare på engelsk her, men jeg ville veldig gjerne dele en video fra da jeg holdte foredrag tidligere i år og fortalte min historie med selektiv mutisme, og i tillegg fikk møte utrolig mange flotte mennesker. Det var en helt spesiell dag. Selv om jeg ikke sliter med det lengre vil det alltid være en del av livet mitt, og bare det å ikke føle seg alene lengre var så utrolig fint. Det vet jeg at mamma kjente på også. I tillegg var det fantastisk å vite at det jeg har å si kan hjelpe andre. At min historie betyr noe. Da blir alt liksom verdt det.

Jeg må bare si tusen takk til Foreningen for Selektiv Mutisme som faktisk gjorde den dagen mulig, og for alt de gjør alle andre dager. Dere er helt fantastiske.

Håper dere liker videoen ❤

This is a video that was filmed the day I had my talk about selective mutism! It was such a special day, and I’m so grateful that both my mom and I got to experience it. From going through it all alone to meeting so many amazing people supporting each other was amazing. Even though I don’t have selective mutism anymore, it will always be a part of my life. Unfortunately the video is in Norwegian, but I will add my two other videos in English about selective mutism here as well. ❤

2 thoughts on “Video – Foreningen for Selektiv Mutisme

  1. Har også selektiv mutisme, er 16 år ❤️ Har blitt mye bedre nå enn før, og tror det kommer til å forsvinne omtrent helt ❤️

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s