Outfit

Pastel Blue Outfit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Det har vært utrolig lenge siden jeg har delt noen outfit bilder med dere, men det har nok mest vært fordi jeg har prøvd å fokusere så mye som mulig på det aller viktigste her – men jeg vil selvfølgelig dele litt annen type inspirasjon og bilder med dere også ❤

Hele settet er fra PrettyLittleThing, som har mye fint, meeen jeg anbefaler dere å sjekke hvilket stoff klærne er laget av – og de aller billigste burde dere holde dere unna, det er som regel en grunn til at de er så billige.

I dag skulle jeg egentlig ha en dag der jeg skulle få unnagjort alt mulig, men jeg sto opp, lagde pannekaker og siden det har det egentlig stått litt stille… Jaja, bedre å i det minste starte nå enn å ikke starte i det hele tatt. Skulle forresten ta noen nye bilder idag også, men det er så typisk at det skal regne når jeg først har fri, og ellers er det over 30 grader med sol…

Jeg skal i hvert fall dra å kjøpe malesaker fra Søstrene Grene og dra innom Jacob’s på Majorstua for å kjøpe inn litt mat og godsaker. Og trene!

It’s been so long since I’ve shared any outfit photos with you guys, but the main reason is because I’ve really tried to focus on the most important things on here – but I do love to share other types of inspiration and pictures as well ❤ 

This whole set is from PrettyLittleThing, and they do have loads of nice things, but I would recommend that you check the fabric of the product before you buy it, and also if it’s very cheap there’s probably a reason for it…

Today was supposed to be a day where I just got everything done and more, but since I got up and made pancakes this morning nothing more has really happened. So lazy. I swear it’s the weather. So typical it changes from sunshine and a heatwave to rain and crazy wind the second I’m off work… 

Oh well, at least I’m being productive for the rest of the day, so that’s better than nothing. First I’ll go buy some things I need for painting (can’t wait to just buy nice pastel colours and listen to music and just paint something random! Haha, I’m so excited), then I’ll go to Jacob’s and buy some food and vegan snacks. And go to the gym!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s