New In · shop

Something For You Guys!

Sponsored

2ED3548F-E7A5-495B-A92E-E97BD7DD01A4

B0836F5F-829E-40DB-B555-3BE114647B99

74F0F64C-21F4-4605-8848-7DC6487691C4

Fra å gå med et kjedelig deksel hele tiden, bruker jeg nå alltid mobil deksel fra iDeal of Sweden i forskjellige farger, stiler og tema – og jeg digger det! Nå bruker jeg dette sommerlige dekselet fra den nye kolleksjonen, og jeg er vel ikke alene om å synes at ananas alltid er et godt valg?! De har mye å velge mellom, enten du vil ha noe som skiller seg ut eller noe helt enkelt og stilig. Uansett – jeg ville dele en rabattkode med dere slik at dere kan få 20% rabatt når dere bestiller fra idealofsweden.no. Bruk “MAFRE” ved utsjekking og du får produktene dine litt billigere ❤

From always just using boring covers for my phone I’m now constantly changing it up with phone covers from iDeal of Sweden – I love how they do different collections and there is always so many options to choose something different that stands out, or something more clean and simple. I wanted to share a discount code with you guys so that you can get 20% off when getting anything from idealofsweden.no. Use the discount “MAFRE” when checking out and you’ll get your products a bit cheaper ❤ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s