mental health · selective mutism · SM

God Morgen Norge – Selektiv Mutisme

I dag hadde jeg mitt første tv intervju angående selektiv mutisme. Jeg er så takknemlig for at jeg får muligheten til å dele min historie, og være til hjelp for andre som sliter akkurat nå. Jeg vil gjøre mitt aller beste for at kunnskap, støtte og hjelp blir spredt. For at kompetansen rundt denne lidelsen øker, og unger slipper å føle seg utrygg i hverdagen. Slik at de kan bli møtt med forståelse, og ikke fortvilelse.

Det var utrolig godt å ha Heidi Omdal ved min side, for en utrolig fin og inspirerende person. Veldig stolt av å kunne være på God Morgen Norge med henne.

77C8EDE5-A70D-467A-BF76-941E517BCB72

C121A360-C8AB-4C1F-9281-77B2EFF4E2F1

1784CA1F-9578-409B-9D8A-488EFAE954EB

Trykk her for å se intervjuet!

Med det håper jeg så mange som mulig vil være en del av foreningen av selektiv mutisme, gjerne trykk her for mer informasjon – så håper jeg vi kan spre enda mer kunnskap og støtte sammen ❤

Har dere noen spørsmål angående gjesteforelesning på skole/universitet gjerne kontakt meg på fma11824@gmail.com.

Yesterday I had my first tv interview about selective mutism. I’m so grateful for the opportunity to share my story and spread knowledge. I want to do my absolute best to help and make sure people struggling with this anxiety disorder right now will not feel alone. I want the school system and the support system to understand it. I want people to keep finding out, researching and doing their best to improve where they can so that no kid or parent has to be left alone and left out like my mom and I.  

Any questions regarding selective mutism and my story please contact me by email; fma11824@gmail.com.

One thought on “God Morgen Norge – Selektiv Mutisme

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s