modeling · Photographs

LA VIBES

Processed with VSCO with s1 preset

Processed with VSCO with s1 preset

Photo: Golldsmith Photography

Noen bilder fra den kuleste leiligheten jeg har vært i, dere har vel kanskje sett mer av den på andre bilder? Man tenker kanskje at de store, dyre, luksuriøse husene er de som setter mest inntrykk etter å ha vært i Los Angeles, men det var så utrolig kult hva dama som bodde her hadde gjort med leiligheten sin. Hun hadde gjort det om til et så og si levende dukkehus, med så mye kule ting, maling, bamser og masse interiør som var vintage og helt annerledes enn noe jeg har sett før. I tillegg leier hun det ut for photoshoots! Jeg synes det var så kult å se.

A few pictures from the coolest apartment I’ve been in, maybe you’ve seen more of it on other pictures? You might think that the big, expensive houses are the ones that leaves an impression after being in Los Angeles, but it was so cool what the woman had done with her apartment. She had basically made it into a real life dollhouse, with so much cool stuff, painting, and lots of vintage interior. On top of that she’s renting it out for photoshoots! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s